Visszatérítés

Ha nem elégedett a megrendelt termék(ek)kel, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@meropeter.com e-mail címen, és mi segítünk Önnek a visszaküldési folyamatban.

30 napos visszaküldési szabályzatunk van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvétele után 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldést kérjen. 

Ahhoz, hogy visszaküldhető legyen, a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogy azt kapta, hordatlan vagy nem használt, címkékkel és az eredeti csomagolással. Szüksége lesz a vásárlást igazoló nyugtára vagy bizonylatra is. 

A visszaküldés megkezdéséhez lépjen kapcsolatba velünk az info@meropeter.com címen. Ha elfogadják visszaküldését, küldünk Önnek egy visszaküldési címkét, valamint útmutatást a csomag elküldésének módjáról és hova küldéséről. A visszaküldés kérése nélkül visszaküldött termékeket nem fogadjuk el. 

Bármilyen visszaküldési kérdés esetén bármikor felveheti velünk a kapcsolatot az info@meropeter.com címen.

Károk és problémák 

Kérjük, hogy átvételkor ellenőrizze megrendelését, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha a termék hibás, sérült vagy nem megfelelő terméket kap, hogy ki tudjuk értékelni a hibát és javítani tudjuk.

Cserék 

A leggyorsabb módja annak, hogy megkapja, amit keres, az, ha visszaküldi a meglévő terméket, és a visszaküldés elfogadása után külön vásárolja meg az új terméket.

Visszatérítések 

Értesíteni fogjuk, amint megkaptuk és megvizsgáltuk visszaküldését, és tájékoztatjuk, hogy a visszatérítést jóváhagyták-e vagy sem. Jóváhagyás esetén automatikusan visszatérítésre kerül az eredeti fizetési mód szerint. Kérjük, ne feledje, hogy eltarthat egy ideig, amíg a bankja vagy a hitelkártya-társasága feldolgozza és feladja a visszatérítést.