Rólunk

“A  MERO ruha egy életérzés, mely megadja Neked azt a luxust, hogy megélhesd az önmagadban rejlő ezer arcú NŐT.”

Merő Péter autodidakta módon sajátította el a szakmát, elhivatottsága és kitartása révén nyert teret a hazai és a nemzetközi piacon. Balett művészként 10 évig élt Berlinben. Végül a Friedrichstadt-Palast színháznál eltöltött évek során megtalálta új szenvedélyét. A színházi varrodában első-kézből láthatott bele, és tanulhatta meg a szakma fortélyait. A kézzel készült couture darabok nagy hatást gyakoroltak a később ikertestvérével, Merő Biankával megálmodott márkára.

A MERO brand születése 2014-től, az első magyarországi showroom megnyitásától datálható. 

A színházi múlt meghatározó szerepet töltött be a márka esztétikáját illetően. 
Munkásságukban tudatosan elengedték a trendkövető szemléletet. A klasszikus és maradandó darabokban hisznek, egy csipet “színházzal” fűszerezve. 
Az ideologizált női idomok mellett, a márka fontos alapköve a női értékek időtlensége, a hitelesség és az önazonosság. Ereje a részlet gazdag és magas minőségű kidolgozásban rejlik.

A MERO-Nő kortalan, megjelenésében titokzatos, felszabadult és játékos. Kellő önismerettel és magabiztossággal bír. Szereti és tiszteli testét, csak úgy mint környezetét, így célja nem a magamutogatás, hanem az önkifejezés. 

Szolgáltatásuk alappillére az egyedi, méret után készített darabok, mely nem csak a márka sokoldalúságát, hanem a magas szakmai tudását is fémjelzi. 
A különböző anyagok precíz megmunkálása, a kézimunka és a tökéletes szabásvonalak védjegyként jelennek meg a kollekciókban. Mind e mellett a derékhangsúly és az övek használata teszi igazán felismerhetővé a márkát.

A kreációikat olyan világsztárok viselték, mint Pamela Anderson vagy Nastassja Kinski, emellett ruháik megfordultak már az Oscar Gála vörös szőnyegén, a Berlinale-n, a Cannes Film Festival-on és Los Angelesi Film Festivalon egyaránt.